vrijdag 12 september 2014

Over geduld en elektriciteit

1 september werd 8 september. En 8 september werd 11 september. En nu is het 15 september.
De dakwerker dus :). Hij heeft vertraging opgelopen op zijn vorige werf, omwille van regen en andere dingen, dus moet ik hier nog wat geduld uitoefenen voor er aan de achterbouw begonnen wordt.

Ik ben wel blij dat het al weer even droog is gebleven. Want de eerste dagen nadat de betonvloer er lag ben ik toch weer even in de weer geweest met de aftrekker na enkele regenbuien. En nu natuurlijk ook hopen dat het nog even mooi weer blijft, zodat mijn achterbouw geen vertraging meer oploopt eens ze begonnen zijn. 

Ondertussen zijn we deze week dan al maar met de elektriciteit begonnen. Goed nadenken over wat er allemaal voorzien moet worden en waar precies en dan maar hopen dat je genoeg voorzien hebt.
Eerst moest de elektricien alles aftekenen en daarna uitslijpen. Weer een huis vol stof, jammer genoeg. En daarna kon ik helpen met de nieuwe kabels te trekken en de buizen vast te zetten.
Aan de kast zelf werd ook al begonnen, maar nu moeten we eerst nog een tijdelijke keuring laten doen, om de teller te kunnen verplaatsen naar de berging.

En nu hopen dat de dakwerker maandag ook echt voor mijn deur staat. To be continued.

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk!