zondag 1 maart 2015

Het interieur!

Gisteren een gans dagje gewerkt om beneden alles in orde te krijgen. 's Morgens kwam mijn nonkel en zijn broer de oude meubels van mijn oma brengen. Een eettafel met stoelen en de servies- en buffetkast. De boekenkast kon ook terug gehaald worden uit de garage van de buurman en na alles uitgeveegd te hebben konden we beginnen met het intasten.

Boeken intasten, schilderijen (de inhoud moet je er nog even zelf bijdenken) en lampen ophangen. En dan samen aan de eettafel een lekkere spaghetti eten en een cake bakken in de oven.

En dan vandaag nog wat verder opgeruimd zodat ik wat mooie foto's kon nemen. 
De zithoek met twee zetels, een voetenbankje, leeslamp en legplanken voor veel fotokaders die ik dan regelmatig kan afwisselen zonder gaatjes in de muren te moeten maken.
Een echte tv-kast ontbreekt nog, want degene die we wilden was niet meer in voorraad in de Ikea.
De leeshoek met de mooie retro boekenkast van oma, de buffetkast en een poäng.
Dan de eethoek met de eettafel en stoelen, waarvan twee spijlenstoelen die de papa wit heeft geverfd. In de servieskast is plaats voor een oud theeservies en de kookboeken.
En als laatste de inkom. Hier heb ik ook 4 fotokaders voorzien waar ik foto's van mijn grote reizen in wil hangen. Aan de deur een ingewerkte vloermat voor de vuile voeten en aan het elektriciteitskastje hebben we nog een paar knopjes voorzien om mijn sleutels op te kunnen hangen.

Er is natuurlijk ook nog een wc en een berging, maar dat is niet zo speciaal :).

Zo dat was het, nu is het tijd om te genieten! En natuurlijk blijf ik hier bloggen, want het interieur blijft natuurlijk veranderen en de tuin moet ook nog aan de beurt komen.

7 opmerkingen:

 1. Mooi! Echt. Heel gezellig. Daar ga je telkens opnieuw graag thuiskomen, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg het hier vanaf het begin en het is heel leuk om het nu helemaal af te zien. Het ziet er geweldig uit en ik hoop dat het echt een thuis mag worden voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw! Ik viel gewoon van mijn stoel! Het is prachtig geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi, zo gezellig! Een perfecte mix van oud en nieuw :-). Geniet van je nieuwe gezellige (t)huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi mooi! Zo'n helder huis wordt zeker een plek waar je graag thuiskomt. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk!