donderdag 20 juni 2013

De akte

Vandaag mocht ik de akte gaan tekenen...toch wel even spannend :). Eerst samenzitten met de notaris voor de hypotheek, moeilijke teksten voorlezen en veel handtekeningen zetten. Dan kwamen de eigenaars, daar weer vanalles mee overlopen en dan de akte van de verkoop tekenen. En toen was het huisje ineens van mij!

Op de sleutels zelf moet ik nog een weekje wachten. De eigenaars konden pas deze week in hun serviceflat en hadden graag nog een weekje om alles te kunnen verhuizen. Dat wouden we wel toestaan, want in de laatste maand was er nog even de vraag gekomen of ze tot september in hun huis konden blijven omdat hun serviceflat niet af was. Maar dat kon echt niet, want mijn huur is ook opgezegd. Maar uiteindelijk is alles toch goed gekomen en hebben we na de ondertekening nog gezellig samen gezeten en een paar keer gedronken op de goede verkoop. 

Volgende week krijg ik dus de sleutel en gaan we zien welke meubels er in het huis blijven staan, meterstanden opnemen,... en dan kunnen we starten met opruimen, poetsen en verhuizen! 

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk!