vrijdag 13 februari 2015

Vertraging

Grote teleurstelling hier gisteren. Ze gingen beginnen met het leggen van de vloer toen ze merkten dat de egalisé misschien toch nog niet droog genoeg was. En dan wilden ze het risico niet nemen om de vloer te leggen, omdat die dan later los zou kunnen komen. 
Uitstellen dus :(, ik was er niet echt blij mee. Want ik had er zo naar uitgekeken dat ik in het weekend alles kon gaan inrichten. 
En omdat hun planning natuurlijk vol zit, kunnen ze waarschijnlijk de 25ste pas terugkomen. Dat is nog bijna twee weken verder. Booeee.

Dit wil natuurlijk ook zeggen dat de keuken op de egalisé geplaatst zal moeten worden, want die komt woensdag al. Dat is op zich niet zo'n groot probleem, maar toch.

Mijn zetels werden vandaag ook geleverd. Die gaan de vloerders dan moeten verplaatsen als ze de vloer leggen. Ik heb ze dan ook nog maar in de verpakking laten zitten, tegen het stof. 
Al wel even een kleine sneak peak voor jullie. Op het eindresultaat moeten we dus nog twee weken wachten.

Tot woensdag! Hopelijk loopt dan wel alles goed en kan ik jullie een mooie keuken laten zien.

2 opmerkingen:

  1. Oh dat is jammer maar laat je niet ontmoedigen, het hoort er nu eenmaal bij vrees ik. Bij onze verbouwing moesten ze nieuwe ramen steken en toen de oude ramen al uitgehaald en in stukken gezaagd waren, zagen ze dat er iets mis was met de dorpels. Gevolg: 2 maanden lang (knal in de zomer) hebben wij hier in een bunker geleefd: ramen dichtgetimmerd met OSB-platen. Leuk! Dus ik wil maar zeggen, probeer het positief te bekijken, nu heb je éxtra veel tijd om te denken aan de inrichting ... Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het al zo straf, dat die egalise al zou droog zijn.. Zie het maar gewoon als extra goed vakwerk, stel je voor dat ze de vloer wél gelegd hadden en dat allemaal zou misgelopen zij ! Het is echt beter zo. Drink een goei fles vanavond en teken plannetjes van de inrichting ofzo

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk!